Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 70 de lei, transport
gratuit prin Poştă!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Coperta Fie copilul binecuvantat (DVD)
* Fotografiile au caracter informativ
Share/Bookmark
Anul: 2000
Durată: 107
Suport: DVD
Producător: Paramount Pictures

Stare: nouă
4.5/120
Din păcate, stocul a fost epuizat. Filmul a fost la ofertă, la preţul de 15.00 lei, însă puteţi să completaţi adresa dumneavoastră de e-mail în formularul din dreapta, şi veţi fi anunţat automat când stocul se va modifica.
Acasă  »  Thriller
Acasă  »  Horror
15.00 lei
20.00 lei
Economiseşti: 5.00 lei
STOC EPUIZAT
Introduceţi adresa de mail şi vă anunţăm când intră în stoc!
Vrei să întrebi ceva referitor la produse sau te putem ajuta să plasezi o comandă?
Sună-ne la numărul:
0770 495 178
Program: L-V 08:30 - 16:30
Trimite-ne un !
Program: L-V 08:30 - 16:30
Detalii despre film:
Presimtirile rele si ideile despre lupta dintre bine si rãu nu-si au locul în universul practic si bine organizat al lui Maggie O’Connor (Kim Basinger). Viata ei se concentreazã asupra slujbei de asistentã medicalã la un mare spital din New York – aceasta pânã când rebela sa sorã mai micã, Jenna (Angela Bettis), apare pe neasteptate la usa ei într-un ajun ploios de Crãciun si îi pune în brate un nou-nãscut autist, o fetitã pe nume Cody (Holliston Coleman).

Cody cucereste imediat inima lui Maggie si devine fiica pe care si-a dorit-o dintotdeauna. Însã sase ani mai târziu Jenna reapare brusc în viata ei si, împreunã cu misteriosul sãu sot, Eric Stark (Rufus Sewell), o rãpeste pe Cody. În pofida faptului cã Maggie nu are drepturi legale asupra lui Cody, agentul FBI John Travis (Jimmy Smits), expert în omucideri rituale si delicte pe bazã ocultã, decide sã îi sustinã cauza când îsi dã seama cã fetita are aceeasi datã de nastere cu alti sapte copii dispãruti recent.

Dupã cum se va dovedi curând, Cody este mai mult decât “deosebitã”. Ea dã dovada unor capacitãti extraordinare pe care puterile rãului asteaptã sã le controleze de secole, iar rãpirea ei va provoca o confruntare între combatantii binelui si ai rãului cãreia nu i se poate pune capãt decât prin puterea unei fetite si a iubirii pe care ea o inspirã acelora pe care îi atinge.
 
Alte filme din categoria Thriller
 
 
Produse văzute de tine:
15.00 lei
Fie copilul binecuvantat (DVD)
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa