Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 70 de lei, transport
gratuit prin Poştă!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Coperta Changi
* Fotografiile au caracter informativ
Scrisă de Clavell James
Share/Bookmark
Editura: Tribuna
Anul: 1992
Nr. pagini: 466
Stare: bună
4.3/88
Din păcate, stocul a fost epuizat. Cartea a fost la ofertă, la preţul de 7.00 lei, însă puteţi să completaţi adresa dumneavoastră de e-mail în formularul din dreapta, şi veţi fi anunţat automat când stocul se va modifica.
7.00 lei
10.00 lei
Economiseşti: 3.00 lei
STOC EPUIZAT
Introduceţi adresa de mail şi vă anunţăm când intră în stoc!
Vrei să întrebi ceva referitor la produse sau te putem ajuta să plasezi o comandă?
Sună-ne la numărul:
0770 495 178
Program: L-V 08:30 - 16:30
Trimite-ne un !
Program: L-V 08:30 - 16:30
Detalii despre carte:
Changi, cunoscut şi ca King Rat, publicat în 1962, este romanul de debut al lui James Clavell, primul din seria Saga Asiatică, deşi acest nume nu va fi atribuit romanelor sale decât după publicarea lui Shogun. Volumul se distinge prin nota de incontestabilă autenticitate, fiind bazat pe experienţa personală a autorului.

Fiul unui ofiţer in Marina Militară Britanică, Clavell s-a înrolat la 16 ani în Artileria Regală Britanică, pentru a continua tradiţia familiei şi a luptat împotriva japonezilor în Malaezia. Rănit şi capturat, a fost dus într-un lagăr de prizonieri din Insula Java Centrală, după care a fost mutat la închisoarea Changi, de lângă Singapore.

Changi prezintă istoria deţinuţilor britanici într-o celebră închisoare din Singapore, condusă de japonezi în timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, când principalul bastion britanic în Asia era Singapore. Căderea oraşului a însemnat distrugerea armatei Aliaţilor şi capturarea a peste 15.000 de soldaţi.

Romanul este povestea prizonierilor din Changi, cel mai vestit lagăr din Asia, o poveste despre lupta pentru supravieţuire, despre prietenie şi ură, într-o lume extrem de dură, dezumanizată, în care numai cei mai puternici rezistă.
 
Alte cărţi din categoria Roman de razboi
 
Alte cărţi de Clavell James
 
Produse văzute de tine:
7.00 lei
Changi
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa