Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 70 de lei, transport
gratuit prin Poştă!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Coperta Blestemul zvasticii
* Fotografiile au caracter informativ
Share/Bookmark
Editura: Aquila 93
Colecţie: Labirint
Anul: 2004
Nr. pagini: 243

ISBN: 973
Stare: excelentă
4.6/78
Din păcate, stocul a fost epuizat. Cartea a fost la ofertă, la preţul de 25.00 lei, însă puteţi să completaţi adresa dumneavoastră de e-mail în formularul din dreapta, şi veţi fi anunţat automat când stocul se va modifica.
Acasă  »  Istorie
25.00 lei
33.00 lei
Economiseşti: 8.00 lei
STOC EPUIZAT
Introduceţi adresa de mail şi vă anunţăm când intră în stoc!
Vrei să întrebi ceva referitor la produse sau te putem ajuta să plasezi o comandă?
Sună-ne la numărul:
0770 495 178
Program: L-V 08:30 - 16:30
Trimite-ne un !
Program: L-V 08:30 - 16:30
Detalii despre carte:
Blestemul zvasticii este o carte care îşi propune să ofere cititorului obişnuit o relatare precisă şi fidelă a adevărului istoric despre multe dintre crimele comise de nazişti în Europa, în timpul celui de-al doilea război mondial.
Lord Russell of Liverpool, autorul cărţii, a participat la cele două războaie mondiale şi a fost jurist al armatei britanice din zona Rinului, furnizând servicii de consiliere juridică în timpul judecării criminalilor de război din zona britanică a Germaniei ocupate. Lucrarea a fost alcătuită pe baza dovezilor aduse în timpul proceselor de la Nurnberg, precum şi a declaraţiilor unor martori oculari.
Sunt examinate aici mai multe probleme: maltratarea şi uciderea prizonierilor de război, dar şi a populaţiei civile din teritoriile ocupate, crimele de război de pe mare, munca silnică şi lagărele de concentrare.
Veţi găsi aici descrieri cutremurătoare ale crimelor de la Lidice (Cehoslovacia), unde au avut loc execuţii în masă, casele au fost arse, în locul satului ne mai rămânând decât un teren împrejmuit cu sârmă ghimpată; de la Oradour-sur-Glâne (Franţa), unde locuitorii au fost împuşcaţi sau arşi de vii. Sunt descrise condiţiile îngrozitoare din lagărele de concentrare de la Auschwitz, Buchenwald, Ravensbruck, unde mii de oameni au fost gazaţi sau supuşi torturilor. Această carte explozivă readuce în atenţia cititorilor o perioadă neagră a istoriei, fiind în acelaşi timp şi dură şi obiectivă.
 
Alte cărţi din categoria Istorie
 
 
Produse văzute de tine:
25.00 lei
Blestemul zvasticii
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa