Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 70 de lei, transport
gratuit prin Poştă!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Coperta India secreta
* Fotografiile au caracter informativ
Scrisă de Brunton Paul
Share/Bookmark
Editura: Venus
Anul: 1991
Nr. pagini: 255
Stare: bună
4.7/5
Din păcate, stocul a fost epuizat. Cartea a fost la ofertă, la preţul de 14.00 lei, însă puteţi să completaţi adresa dumneavoastră de e-mail în formularul din dreapta, şi veţi fi anunţat automat când stocul se va modifica.
14.00 lei
19.00 lei
Economiseşti: 5.00 lei
STOC EPUIZAT
Introduceţi adresa de mail şi vă anunţăm când intră în stoc!
Vrei să întrebi ceva referitor la produse sau te putem ajuta să plasezi o comandă?
Sună-ne la numărul:
0770 495 178
Program: L-V 08:30 - 16:30
Trimite-ne un !
Program: L-V 08:30 - 16:30
Detalii despre carte:
În 1934, Brunton a publicat prima sa carte, “India secretă”, care a avut un succes spectaculos. A fost prima oară când a folosit pseudonomul Paul Brunton, sub care a fost apoi cunoscut.

Prietenii îi spuneau PB. Cartea lui Bruton l-a făcut cunoscut occidentalilor pe unul din reprezentanţii de seamă ai spiritualităţii hinduse, Ramana Maharishi (1879-1950), care nu trebuie confundat cu Maharishi Mahesh Yogi, fondatorul Meditaţiei Transcedentale. Descrierea întâlnirii sale cu Sri Ramana este cea mai captivantă parte a cărţii. La prima întâlnire, Brunton avea multe întrebări pe buze, dar văzându-l pe înţelept cufundat profund în meditaţie, cu corpul imobil ca al unei statui, deşi cu ochii deschişi, el a fost cuprins treptat de liniştea pe care maestrul o transmitea şi a rămas două ore în meditaţie profundă, toate întrebările dispărându-I din minte. După acea primă întâlnire, ei au avut multe conversaţii animate, în care mereu Ramana Maharishi îl îndemna pe Brunton să privească în interiorul său. La ultima lor întrevedere, maestrul a ales din nou tăcerea. Dar să îl lăsăm pe Paul Brunton să relateze acest episod: “Ochii lui au o strălucire uimitoare. Senzaţii stranii încep să apară în mine. Privirea aceea pare să pătrundă în cotloanele cele mai ascunse ale sufletului meu…Devin conştient de faptul că astfel el creează o punte între mintea mea şi a sa, că îmi face inima să intre în acea stare de calm vigilent de care el pare că se bucură permanent…”
 
Alte cărţi din categoria Filosofie orientala
 
 
Produse văzute de tine:
14.00 lei
India secreta
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa