Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 100 de lei, transport
gratuit prin Poştă!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Coperta Old Surehand vol.1, 2, 3, 4
* Fotografiile au caracter informativ
Scrisă de May Karl
Share/Bookmark
Editura: Minerva
Colecţie: bpt
Anul: 1975
Nr. pagini: 1105
Stare: bună
4.1/3
Din păcate, stocul a fost epuizat. Cartea a fost la ofertă, la preţul de 19.00 lei, însă puteţi să completaţi adresa dumneavoastră de e-mail în formularul din dreapta, şi veţi fi anunţat automat când stocul se va modifica.
19.00 lei
26.00 lei
Economiseşti: 7.00 lei
STOC EPUIZAT
Introduceţi adresa de mail şi vă anunţăm când intră în stoc!
Vrei să întrebi ceva referitor la produse sau te putem ajuta să plasezi o comandă?
Sună-ne la numărul:
0731 344 040
Program: L-V 08:30 - 16:30
Trimite-ne un !
Program: L-V 08:30 - 16:30
Detalii despre carte:
Deşi intenţia lui May a fost aceea de a scrie pentru copii, cititori de toate vârstele au fost atraşi de stilul simplu şi direct al romanelor despre nobila căpetenie a apaşilor şi fratele său de sânge, germanul Old Shatterhand.

Karl May a fost cel mai prolific autor german, romanele sale ajungând la peste 70 de volume. Opera lui are origini adânci în credinţa că toţi oamenii ar trebui să trăiască în pace şi bună înţelegere. Toţi eroii săi evită omorul, până în clipa în care sunt nevoiţi să recurgă la această acţiune, pentru a-şi salva propria viaţă sau pe a altora.

Romanele lui May s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare, traduse în peste 30 de limbi, printre cititorii săi aflându-se Albert Einstein şi Hermann Hesse. O declaraţie anecdotică în legătură cu opera lui Karl May se referea la faptul că „nu toţi europenii au citit Biblia la viaţa lor, dar cu siguranţă cu toţii l-au citit pe Karl May!”

După ce dreptul de a preda i-a fost retras, în urma plângerii de furt, Karl May a fost nevoit să recurgă la imaginaţia şi isteţimea sa, pe care le-a angajat, regretabil, în acţiuni ilegale. A fost arestat de mai multe ori pentru diferite acte, inclusiv pentru acela de a se fi dat drept ofiţer de poliţie în încercarea de a confisca bani falşi.
 
Alte cărţi din categoria Carti actiune
 
Alte cărţi de May Karl
 
Produse văzute de tine:
19.00 lei
Old Surehand vol.1, 2, 3, 4
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa