Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 70 de lei, transport
gratuit prin Poştă!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Coperta Cele 500 de milioane ale Begumei. Sarpele de mare
* Fotografiile au caracter informativ
Scrisă de Verne Jules
Share/Bookmark
Editura: Ion Creanga
Anul: 1976
Nr. pagini: 264
Stare: bună
4.6/105
Din păcate, stocul a fost epuizat. Cartea a fost la ofertă, la preţul de 7.00 lei, însă puteţi să completaţi adresa dumneavoastră de e-mail în formularul din dreapta, şi veţi fi anunţat automat când stocul se va modifica.
7.00 lei
15.00 lei
Economiseşti: 8.00 lei
STOC EPUIZAT
Introduceţi adresa de mail şi vă anunţăm când intră în stoc!
Vrei să întrebi ceva referitor la produse sau te putem ajuta să plasezi o comandă?
Sună-ne la numărul:
0770 495 178
Program: L-V 08:30 - 16:30
Trimite-ne un !
Program: L-V 08:30 - 16:30
Detalii despre carte:
Doctorul François Sarrasin si profesorul Schultze sunt mostenitorii Bégumei Gokool de Ragginahra, din Bengal. Averea este estimata la 525 milioane de franci. In urma acestui fericit eveniment, Sarrasin construieste un oras ideal in America, numit Franceville, bazat pe cele mai recente tehnologii. De cealalta parte, Schultze a ales sa construiasca, din otel, un oras-fabrica, Stahlstadt. Sarrasin si Schultze nu sunt prieteni, asa ca invidia se amplifica si mai mult atunci cand se vad stapanii unei asemenea averi. Mai mult, ginerele lui Sarrasin devine confidentul lui Schultze, planuind sa-i distruga doctorului opera, orasul Franceville. Cand a fost lansat, in 1879, romanul „500 de milioane ale Begumei” a impresionat prin ideile inovatoare, care raman actuale chiar si in secolul al XXI-lea.
Publicat initial cu titlul „Povestile lui Jean-Marie Cabidoulin“, romanul „Sarpele de mare” evoca o alta aventura maritima, un subiect drag lui Jules Verne. Echipajul navei „Saint-Enoch“ pleaca la vanatoare de balene. Dupa un drum foarte lung, ei ajung, in sfarsit, in Marea Ohotk, unde sunt loviti de ghinioane: echipajul altui vas, „Repton“, ii ataca pe, in timp ce mesterul Cabidoulin anunta existenta unui monstru marin supranumit „Sarpele de mare”. Desi situatia nu le pare iesita din comun celor treizeci de marinari incercati, atunci cand nava lor incepe sa fie purtata pe ape de o forta a carei natura n-o cunosc, barbatii incep sa se intrebe daca ceea ce traiesc e aievea ori e un vis urat.
 
Alte cărţi din categoria Aventura
 
Alte cărţi de Verne Jules
 
Produse văzute de tine:
7.00 lei
Cele 500 de milioane ale Begumei.
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa