Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 100 de lei, transport
gratuit prin Poştă!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.365mag.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.
Compania nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in libraria online, acestea fiind puse la dispozitia www.365mag.ro de catre furnizori. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). Incadrarea cartii in cadrul starilor (de ex: buna, excelenta)  este subiectiva si poate sa fie diferita de la o persoana la alta.


Site-ul www.365mag.ro furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea SC CARTEA VECHE SRL. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului , structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor conditii de utilizare.
Site-ul www.365mag.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.365mag.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.
SC CARTEA VECHE SRL isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.), sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.


Clienti si comenzi


Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor si informari despre eventualele promotii.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC CARTEA VECHE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii si expedierea catre dumneavoastra a produselor comandate.
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati de modificari. De asemenea, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati aceasta folosind formularul din pagina de contact.
SC CARTEA VECHE SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. SC CARTEA VECHE SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SC CARTEA VECHE SRL nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. SC CARTEA VECHE SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
SC CARTEA VECHE SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
De asemenea, SC CARTEA VECHE SRL nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.


Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.


Politica de retur
Returnarea produselor se poate face in urmatoarele cazuri:
Ati primit alt(e) produs(e) :
In cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul sa fie returnat si inlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de catre SC CARTEA VECHE SRL.
Denuntarea unilaterala a contractului
Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta (inclusiv modificari ulterioare).
Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele achizitionate de pe site-ul www.365mag.ro. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Daca produsul este returnat si prezinta urmatoarele defecte :
- zgariat, murdar, taiat, crapat sau cu urme de lovituri
- ecran spart si maxim 3 pixeli arsi
- urme de lichid
- lipsa componente
- lipsa paginilor
- adnotari
- softuri si jocuri cu codul de inregistrare activat
- nu are toate componentele in pachetul trimis
Ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit. alin. 2.
In conformitate cu prevederile O.G. 130/2000, art. 10 consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte :

1. contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
2. contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
3. consumabile (cartuse, tonere, baterii, lampi, capuri de printare, cuptoare, drum unit-uri etc) sau produse care contin consumabile - ex. : aparatele de birou (imprimante, multifunctionale, faxuri, etc) care au fost utilizate ; cartusul, in cazul in care acesta nu este montat deja in aparat de producator, nu are voie sa fie desigilat si montat in aparat;
4. inregistrarile audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator; (licente software, carti audio, carti, muzica, film pe CD/DVD);
5. Ziare, reviste, jurnale - magazin;
6. produsele a caror sigilii au fost desfacute - produsul trebuie returnat sigilat;
7. Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte ;
8. in cazul aparatelor de ingrijire personala (epilatoare, aparate de ras etc), acestea nu pot fi returnate dupa desigilare sau folosirea o singura data ;
Nu se pot returna in nici o situatie:

1. Produsele a caror sigilii au fost desfacute - produsul trebuie returnat sigilat;
2. Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte ;

Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 30 de zile de la data depuneri actelor necesare la sediul nostru si trebuie sa cuprinda urmatoarele documente :
3. Cererea pentru denuntare unilaterala a contractului, cu datele complete ale persoanei care face denuntarea, date despre produsul returnat si motivul returnarii (feedback);
factura in original, certificatul de garantie in original si copie dupa cartea de identitate a persoanei care apare pe factura ca beneficiar.


Comentarii


Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
SC CARTEA VECHE SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea SC CARTEA VECHE SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
Garantam confidentialitatea datelor
Nu vom furniza nicio informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti cu exceptia curierului sau postei.
Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.
Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in formularul de comanda, cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi.
Nu garantam indeplinirea nici unei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. In situatii exceptionale este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel. In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site.


Firma SC CARTEA VECHE SRL nu se face raspunzatoare pentru coletete primite in stare deteriorata datorita proastei manipulari din partea firmelor de coletarie cu care colaboram. Produsele nu pot fi returnate, decat in cazul in care clientul constata defectiuni fizice grave (pagini murdare, pagini lipsa sau desprinse sau produse deteriorate sau defecte).
In acest caz ne obligam sa va returnam contravaloarea imediat ce produsele in cauza ne sunt returnate.
Informatiile de pe site
Toate cartile care exista pe site si sunt in stoc exista fizic in depozitul nostru. Preturile produselor de pe www.365mag.ro sunt exprimate în lei, includ TVA si sunt valabile sub rezerva erorilor umane de introducere. Dacă ati comandat un produs cu pretul afisat eronat, veti fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a valida comanda în noile conditii.


Ce contine newsletter-ul?


Prin accesarea site-ului www.365mag.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii SC CARTEA VECHE SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.365mag.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
Newsletter-ul se prezintă sub forma unui mesaj electronic (e-mail) trimis periodic (ex: zilnic/săptămânal/lunar etc.) ce include stiri, informatii despre promotii, noutăti si mesaje personalizate pentru fiecare client.
Aceste buletine informative sunt trimise exclusiv persoanelor care se abonează la newsletter si prin urmare îsi exprimă acordul de a primi comunicări din partea www.365mag.ro.
Drepturi de autor
Intregul continut al acestui site incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC CARTEA VECHE SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a SC CARTEA VECHE SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC CARTEA VECHE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Avertisment
Preluarea informatiilor despre carti (titluri, autori, descrieri, preturi etc) sau a copertilor si imaginilor fara acordul scris al SC SC CARTEA VECHE SRL este considerata furt si ne rezervam dreptul sa actionam in judecata persoanele/firmele in cauza.

Note generale
Nu raspundem pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii la Internet.
Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
Orice neintelegere aparuta intre SC CARTEA VECHE SRL si clientii sai se va incerca a fi rezolvata pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.


Eventuale nelamuriri si reclamatii


Cum procedez daca am o nelamurire sau vreau sa fac o reclamatie?
In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe 365mag.ro, va rugam sa expediati un mail in acest sens folosind formularul din pagina de contact in care sa mentionati cat mai multe detalii in baza carora sa putem procesa mesajul dumneavoastra. Este foarte important sa va specificati numele complet si corect, data la care ati efectuat comanda, categoria in care se inscriu produsele solicitate, si metoda de livrare. Toate aceste informatii vor facilita comunicarea dintre dumneavoastra si SC CARTEA VECHE SRL, motiv pentru care va rugam sa verificati cu atentie inserarea lor integrala si corecta in mesajul dumneavoastra.

Cărţi adăugate recent
Filme adăugate recent
Muzică adăugată recent
Produse diverse adăugate recent
 
 
Produse văzute de tine:
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa