Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 100 de lei, transport
gratuit prin Poştă!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Politica de confidentialitate

1. Compania care administreaza site-ul http://www.365mag.ro, denumit in continuare 365mag.ro (Magazin Online), este S.C. CARTEA VECHE S.R.L., cu sediul in Craiova, Judetul Dolj, Str. Calea Severinului, nr. 34, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J16/605/2012 si avand Codul Unic de Inregistrare: 30080877, cont RO24 UGBI 0000 3220 1670 8RON, Garanti Bank Craiova

2. Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia S.C. CARTEA VECHE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

3.   365mag.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre 365mag.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte comerciale, eventualele promotii, etc.

4. De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre 365mag.ro pentru elaborarea de estimari  despre clientii site-ului 365mag.ro, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

5. 365mag.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului 365mag.ro. De asemenea, 365mag.ro nu divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul 365mag.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

6. Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

7.  365mag.ro. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Cărţi adăugate recent
Filme adăugate recent
Muzică adăugată recent
Produse diverse adăugate recent
 
 
Produse văzute de tine:
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa