Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 50 de lei, transport gratuit!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Coperta Semnul lui Attila
* Fotografiile au caracter informativ
Scrisă de Cervo Guido
Editura: Polirom
Colecţie: Thriller
Anul: 2008
Nr. pagini: 573
Stare: nouă
4.4/138
Din păcate, stocul a fost epuizat. Cartea a fost la ofertă, la preţul de 29.00 lei, însă puteţi să completaţi adresa dumneavoastră de e-mail în formularul din dreapta, şi veţi fi anunţat automat când stocul se va modifica.
29.00 lei
32.00 lei
Economiseşti: 3.00 lei
STOC EPUIZAT
Introduceţi adresa de mail şi vă anunţăm când intră în stoc!
Vrei să întrebi ceva referitor la produse sau te putem ajuta să plasezi o comandă?
Sună-ne la numărul:
0770 495 178
Program: L-V 08:30 - 16:30
Trimite-ne un !
Program: L-V 08:30 - 16:30
Detalii despre carte:
Semnul lui Attila este un roman istoric impresionant despre confruntarea dintre civilizatie si barbarie si despre declinul unui imperiu.

Semnul lui Attila este un impresionant thriller istoric, a carui actiune se petrece in perioada cand declinul Imperiului Roman de Apus devenise o realitate imposibil de evitat. 451 d.Hr.: dupa un lung si sangeros razboi in Galia, armata romana, alaturi de aliatii sai, vizigotii, se afla in fata celei mai mari amenintari ce a planat vreodata asupra Cetatii celor sapte coline. Sute de mii de soldati se infrunta pe Campi Catalaunici, intr-o batalie ce va marca pe vecie istoria Europei. Doua armate imense, doi mari conducatori capabili de a-si insufleti soldatii si de a-i face sa-si dea viata fara nici o ezitare, doi barbati pe care ii uneste acelasi simt al onoarei, dar ii despart razboiul si frumosul chip al unei femei temerare si misterioase. Un roman istoric ce reda cu un uimitor realism atmo­sfera acelei epoci apocaliptice care a marcat inceputul declinului pentru odinioara maretul Imperiu Roman.

„Semnul lui Attila este cel mai recent roman istoric al lui Guido Cervo, caruia trebuie sa-i recunoastem capacitatea de a captiva cititorul printr-un dozaj potrivit al elementelor necesare unui maestru al acestui gen: aventura, misterul, intriga, tradarea si razbunarea, inevitabilul element pasional, visul ce reveleaza profunzimea si nevoile nepotolite ale sufletului...” (Enzo de Canio)
 
Alte cărţi din categoria Roman istoric
 
 
Produse văzute de tine:
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa