Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 50 de lei, transport gratuit!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Coperta Amantul doamnei Chatterley
* Fotografiile au caracter informativ
Scrisă de Lawrence D. H.
Editura: Hyperion
Colecţie: Mari prozatori ai secolului XX
Anul: 1991
Nr. pagini: 220
Stare: bună
4.7/113
Din păcate, stocul a fost epuizat. Cartea a fost la ofertă, la preţul de 7.00 lei, însă puteţi să completaţi adresa dumneavoastră de e-mail în formularul din dreapta, şi veţi fi anunţat automat când stocul se va modifica.
7.00 lei
10.00 lei
Economiseşti: 3.00 lei
STOC EPUIZAT
Introduceţi adresa de mail şi vă anunţăm când intră în stoc!
Vrei să întrebi ceva referitor la produse sau te putem ajuta să plasezi o comandă?
Sună-ne la numărul:
0770 495 178
Program: L-V 08:30 - 16:30
Trimite-ne un !
Program: L-V 08:30 - 16:30
Detalii despre carte:
Din coloana nemuritoare de adulterine fermecatoare nu poate lipsi, cu siguranta, doamna Chatterley, eroina romanului lui D. H. Lawrence, care i-a adus celebritatea, dar si amaraciunea de a nu-si vedea opera publicata in tara sa. Scriitorul a murit cu mult inainte ca scrierea Amantul doamnei Chatterley sa fie tiparita in Marea Britanie. Considerata scandaloasa pentru timpurile sale, acum aflata in panoplia romanelor de dragoste ce trebuie citite neaparat, cartea a cunoscut intai vicisitudinile vremii pentru ca, ulterior, sa fie apreciata la adevarata sa valoare.

O tanara femeie, provenita din patura burgheza, se casatoreste cu un aristocrat, dar mariajul incheiat sub presiunea plecarii la razboi a sotului devine o adevarata inchisoare pentru Constance, cand barbatul se intoarce de la razboi paralizat. Chiar daca romanul este intitulat Amantul doamnei Chatterley, luminile rampei sunt concentrate pe personajul feminin, nu pe cel masculin, titlul sugerand doar definirea femeii prin amprenta si prisma celuilalt element din ecuatia iubirii.

Cu dragoste si meticulozitate, D. H. Lawrence isi contureaza eroina, ne arata trairile si zbuciumul ei interior, tineretea aflata in fata ingrozitoarei decizii de a renunta la iubirea fizica in favoare unei iubiri false, spiritualizate, pentru un sot imobilizat intr-un scaun cu rotile, manat doar de mici ambitii.
 
Alte cărţi din categoria Roman de dragoste
 
Alte cărţi de Lawrence D. H.
 
Produse văzute de tine:
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa