Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 60 de lei, transport gratuit!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Coperta Tehnologia produselor alimentare, Manual pentru licee de specialitate anul V
* Fotografiile au caracter informativ
Editura: Didactica si Pedagogica
Anul: 1970
Nr. pagini: 346
Stare: bună
4.7/144
Din păcate, stocul a fost epuizat. Cartea a fost la ofertă, la preţul de 35.00 lei, însă puteţi să completaţi adresa dumneavoastră de e-mail în formularul din dreapta, şi veţi fi anunţat automat când stocul se va modifica.
Acasă  »  Industrie  »  Industria alimentara
Acasă  »  Agricultura
Acasă  »  Manuale scolare
35.00 lei
47.00 lei
Economiseşti: 12.00 lei
STOC EPUIZAT
Introduceţi adresa de mail şi vă anunţăm când intră în stoc!
Vrei să întrebi ceva referitor la produse sau te putem ajuta să plasezi o comandă?
Sună-ne la numărul:
0770 495 178
Program: L-V 08:30 - 16:30
Trimite-ne un !
Program: L-V 08:30 - 16:30
Detalii despre carte:
Tehnologia produselor alimentare este o ramură a ştiinţelor tehnice care cuprinde elaborări, argumentări teoretice şi experimentale a principiilor ştiinţifice de fabricare a produselor alimentare. Tehnologia produselor alimentare include investigaţii teoretice şi practice destinate modernizării fluxului tehnologic de producere a alimentelor, ameliorării calităţii lor, optimizării procedeelor şi metodelor de obţinere a semifabricatelor şi produselor finite, elaborării produselor şi tehnologiilor noi. De asemenea tehnologia produselor alimentare cuprinde elaborări legate de monitorizarea fluxului tehnologic de producţie, metodele de verificare a proprietăţilor alimentelor în scopul obţinerii produselor sigure pentru consum.
 
Alte cărţi din categoria Industria alimentara
 
 
Produse văzute de tine:
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa